Volg ons!     Volg de Lammetjesdagen! Volg de Lammetjesdagen!
LammetjesKijken
LammetjesKijken
LammetjesKijken
LammetjesKijken
LammetjesKijken
LammetjesKijken

mooi weer op derde lammetjesdag

07-04-2018

Morgen is het al weer de derde lammetjesdag. Na een koude tweede paasdag  is het weer totaal omgeslagen naar temperaturen rond de 20 graden, dat belooft wat.

Er is morgen een demonstratie van  imkers van imkervereniging Eemkwartier. Zij kunnen je alles vertellen over het houden van bijen.

Op elk half uur, te beginnen om 11.30 uur gaan ze een bijenkast open maken.

Je kan terecht met al je vragen, ze kunnen je ook een lege bijenkast laten zien.

Bij mooi weer hoort een lekker ijsje. IJssalon Bemer uit Soest is morgen bij ons te gast.

Door de natte omstandigheden is de picknickweide nog dicht. Als het weer goed blijft is deze hopelijk de laatste lammetjesdag, 15 april open. Misschien dat dan ook de koeien naar buiten gaan. Wij houden u op de hoogte. Het aantal lammeren is inmiddels opgelopen tot 85 stuks, daar komen er elke dag nog bij.

Natuurlijk is er ook het springkussen, de huifkar met de trekker ervoor (€ 2,00) per persoon, je kunt een kijkje nemen bij de koeien en natuurlijk de knuffeldieren van Roel Voskuilen.

Wij hopen u morgen te begroeten.

 

Nieuwsoverzicht

Nieuws

Soesterknollen in het programma BinnensteBuiten
11-12-2018
Op 11 december zijn wij op tv geweest  in het programma BinnensteBuiten. Voor degene die het gemist hebben, hierbij de link: https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/fragmenten/soesterknollen vo...
Lees verder

KOEIENDANS tijdens laatste lammetjesdag
13-04-2018
Aanstaande zondag 15 april op de laatste lammetjesdag van 2018 gaan de koeien voor de eerste keer van dit jaar naar buiten. Na de lange winter zullen ze springen en dansen van plezier en weer kunnen g...
Lees verder

Nieuwsoverzicht

Webdesign by RETO Copyright Holec Holsteins 2019