Volg ons!     Volg de Lammetjesdagen! Volg de Lammetjesdagen!
LammetjesKijken
LammetjesKijken
LammetjesKijken
LammetjesKijken
LammetjesKijken
LammetjesKijken

Kinderfeestjes op de boerderij

Ook voor een kinderfeestje kunt je in het voorjaar bij ons terecht. Ben je jarig in de lente? Heb je zin in een feestje tussen de lammetjes met je vriendjes en vriendinnetjes? Dat kan als de lammetjes er zijn. Bel of e-mail gerust voor meer informatie of prijzen met Anneke Kuijer.

Voor scholen en groepen geven wij ook rondleidingen op afspraak.

Wij zijn aangesloten bij het project "met de klas de boer op".

 

 

 

Ook hebben wij het keurmerk "zoönose* verantwoord bedrijf" van de Gezondheidsdienst. Hiermee tonen wij aan dat wij alle preventieve maatregelen hebben genomen om de kans op een besmetting met een zoonose te minimaliseren en om zoönosen te voorkomen. Zoönosen zijn ziekten die overdraagbaar zijn van dieren op mensen.

 

                                                 

Heeft u trek gekregen na het boerderijbezoek en wilt u in deze sfeer blijven dan bevelen wij aan: pannenkoekenboerderij De Smickel (1 km verderop).

Reserveren is handig en verstandig. Voor meer informatie: www.smickel.nl .

 

Nieuws

lammetjesdagen 2018
29-01-2018
  De lammetjesdagen 2018 zijn weer bekend. DEZE WORDEN GEHOUDEN OP 25 MAART, 2, 8 en 15 APRIL 2018 VAN 11.00 TOT 16.00 UUR.  Zie hieronder welke activiteiten er zijn op de ...
Lees verder

Lammetjeswandeling
23-04-2017
Vandaag is al weer de laatste lammetjesdag van 2017. Alleen deze dag is het mogelijk een lammetjeswandeling te doen. U wandelt langs de koeien die buiten in de wei genieten van het verse gras....
Lees verder

Nieuwsoverzicht

Webdesign by RETO Copyright Holec Holsteins 2018