Volg ons!     Volg de Lammetjesdagen! Volg de Lammetjesdagen!
LammetjesKijken
LammetjesKijken
LammetjesKijken
LammetjesKijken
LammetjesKijken
LammetjesKijken

Kinderfeestjes op de boerderij

Ook voor een kinderfeestje kunt je in het voorjaar bij ons terecht. Ben je jarig in de lente? Heb je zin in een feestje tussen de lammetjes met je vriendjes en vriendinnetjes? Dat kan als de lammetjes er zijn. Bel of e-mail gerust voor meer informatie of prijzen met Anneke Kuijer.

Voor scholen en groepen geven wij ook rondleidingen op afspraak.

Wij zijn aangesloten bij het project "met de klas de boer op".

 

 

 

Ook hebben wij het keurmerk "zoönose* verantwoord bedrijf" van de Gezondheidsdienst. Hiermee tonen wij aan dat wij alle preventieve maatregelen hebben genomen om de kans op een besmetting met een zoonose te minimaliseren en om zoönosen te voorkomen. Zoönosen zijn ziekten die overdraagbaar zijn van dieren op mensen.

 

                                                 

Heeft u trek gekregen na het boerderijbezoek en wilt u in deze sfeer blijven dan bevelen wij aan: pannenkoekenboerderij De Smickel (1 km verderop).

Reserveren is handig en verstandig. Voor meer informatie: www.smickel.nl .

 

Nieuws

Soesterknollen in het programma BinnensteBuiten
11-12-2018
Op 11 december zijn wij op tv geweest  in het programma BinnensteBuiten. Voor degene die het gemist hebben, hierbij de link: https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/fragmenten/soesterknollen vo...
Lees verder

KOEIENDANS tijdens laatste lammetjesdag
13-04-2018
Aanstaande zondag 15 april op de laatste lammetjesdag van 2018 gaan de koeien voor de eerste keer van dit jaar naar buiten. Na de lange winter zullen ze springen en dansen van plezier en weer kunnen g...
Lees verder

Nieuwsoverzicht

Webdesign by RETO Copyright Holec Holsteins 2019